Navigácia

  • „Ovocie a zelenina ako superhrdina!“

    Svetový deň obezity

    Naša škola sa zapojila do projektu vyhláseného Úradom verejného zdravotníctva Slovenskej republiky v spolupráci s regionálnymi úradmi verejného zdravotníctva a Skutočne zdravou školou o.z. Išlo o druhý ročník výtvarnej súťaže, ktorá sa realizuje pri príležitosti Svetového dňa obezity, ktorý každoročne pripadá na 4. marec.

    V súčasnosti percento obezity celosvetovo výrazne stúpa a to nielen u starších ľudí, ale čoraz viac pozorujeme obezitu aj u tých mladších. Prevencia je veľmi dôležitá, nakoľko toto ochorenie spôsobuje množstvo komplikácií a veľmi ľahko potrápi celé naše telo. Je to pritom veľmi jednoduché, stačí, ak do svojho bežného dňa zaradíme zdravú výživu či dostatok pohybu. Netreba tiež zabúdať na kvalitný spánok či obmedzenie dlhého sedenia pri televízii, telefóne či počítači.

     

    Tohtoročná súťaž sa niesla pod názvom: „Ovocie a zelenina ako superhrdina!“ Žiaci druhého stupňa sa svojrázne a nápadito zapojili do tohto projektu. Snažili sa o vytvorenie plagátu s využitím výtvarných techník, pričom dôraz kládli na zdravé potraviny s snažili sa umelecky zobraziť zeleninu a ovocie, ktorí sú našimi superhrdinami práve v prevencii nadváhy a obezity.

                                                                                                                                             Mgr. Ivana Baranová

  • Pozvánka na zápis do 1. ročníka

  • Deň otvorených dverí

    Dňa 13.3.2024 sme v priestoroch našej školy privítali budúcich prváčikov, detí z tunajšej MŠ, ba aj okolitých materských škôl, ktorí majú záujem navštevovať našu školu od budúceho školského roku. Počas návštevy mali žiaci možnosť okrem hravých a tvorivých úloh oboznámiť sa s priestormi, ktoré škola ponúka. V klasických triedach sa mohli zúčastniť tvorivej dielne, kde si vyrábali spomienkové predmety, ktoré si na pamiatku zobrali so sebou. V ďalšej triede ich čakal anglický jazyk. Tu hravou formou zvládli primerané úlohy. Vyšantili sa aj v telocvični, odkiaľ sa im snáď najťažšie odchádzalo, no vynahradili sme im to počítačovou učebňou a úlohami, ktoré našli za počítačom. Šikovne sa ponaháňali s myškou pri riešení úloh. Čarovné farby ich zmenili na nepoznanie. A čo by to bola návšteva bez pohostenia? Že im chutilo, svedčilo to aj o vypýtaní si „duple“. Spokojní sa vrátili k svojim učiteľkám alebo k rodičom, ktorí ich už očakávali v priestoroch chodby.

    Brána našej školy sa otvorila a my sa tešíme na zápis budúcich prvákov.

                                                                                               Mgr. A. Šoltýsová

     

  • Skrátené vyučovanie v ŠKD.

    Vážení rodičia, riaditeľstvo základnej školy Budovateľská 164/4 Vám oznamuje, že dňa 27.03. 2024 bude vyučovanie v školskom klube detí z organizačných dôvodov skrátené do 15:30. Ďakujeme Vám za pochopenie a spoluprácu. 

  • Aktualizácia údajov

    Dáta z programu aScAgenda boli aktualizované
  • Oznam o celoslovenskom testovaní žiakov 9. ročníka ZŠ

                  

    V zmysle zákona č. 245/2008 Z. z. o výchove a vzdelávaní  (školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov Spojená škola v Giraltovciach informuje zákonných zástupcov žiakov 9. ročníka, že dňa 20. marca 2024 (streda) sa uskutoční celoslovenské testovanie žiakov 9. ročníka zo štátneho jazyka a matematiky.

    Po skončení testovania žiaci odchádzajú na obed a domov.

    Milí deviataci, želáme veľa šťastia!

                                                                        PaedDr. PhDr. Jana Čubirková, PhD., MBA

                                                                                               koordinátorka T9

                                                                                           výchovná poradkyňa

  • PROJEKT CUKOR V STRAVE

    Všetci milujeme sladkú chuť, ale zároveň veľmi dobre vieme, že by sme to s cukrom nemali preháňať. A tak, keď nás prepadne odhodlanie a motivácia, častokrát sa rozhodneme rozlúčiť sa s cukrom úplne. Pár náročných dní vydržíme vďaka silnej vôli, ale nakoniec nás chute na sladké dobehnú a po nociach doslova snívame o čokoláde. Ako znížiť cukor v jedálničku na rozumnú mieru a zároveň sa pri tom netrápiť?                                                                              Z toho dôvodu som oslovila PhDr. Gabrielu Kuriplachovú, PhD.  z Fakulty zdravotníckych odborov Prešovskej univerzity v Prešove, ktorá prišla so študentkami do našej školy zrealizovať projekt „Cukor v strave“ dňa 6.3.2024. Hlavným cieľom projektu v treťom a štvrtom ročníku bolo poukázať na dodržiavanie správnej životosprávy. V úvode hodiny  po privítaní študentky prerozprávali  rozprávkový príbeh, ktorý následne rozobrali so žiakmi. Ilustračnými obrázkami priblížili potraviny obsahujúce cukry. Nasledovala pyramída zdravej výživy a nápojov prezentovaním v baleniach, s ktorými sa žiaci v reálnom svete stretávajú. Úlohou žiakov bolo vyriešenie tajničky, ktorá poskytla študentkám spätnú väzbu o pochopení témy. Hodinu si spestrili pesničkou a ukončili  vypracovaním pracovného listu, ktorý im poslúžil na upevnenie poznatkov k danej téme. Spoločne sme sa poďakovali pani doktorke a študentkám potleskom za zaujímavú hodinu.

    Mgr. Anna Šoltýsová

     

  • Zo školského kola Hviezdoslavov Kubín 2024

    Jubilejný 70.-ty ročník recitačnej súťaže v prednese slovenskej poézie a prózy sme na našej Základnej škole v Giraltovciach odštartovali aj na druhom stupni. Pred jarnými prázdninami sme zrealizovali literárny prednes v rámci všetkých tried. Víťazi triedneho kola postúpili do kola školského, kde recitátori mali možnosť prezentovať umelecké diela rôznych slovenských či svetových autorov.

    V druhej kategórii (5. – 6. ročník) v poézii zvíťazila Sara Mačová (6.A), druhá skončila Bianka Pavúková (5.B) a tretie miesto si vybojoval Matej Zošák (6.B). V próze bola najlepšia recitátorka Ela Vašková (6.A), druhé miesto získala Radka Čorbová (5.A) a na treťom mieste sa umiestnil Slavomír Vancák (5.B). Tretia kategória je vyhradená pre žiakov siedmeho až deviateho ročníka. Zlatú medailu si v poézii vyrecitovala Linda Vašková (8.A), strieborná medaila patrí Karin Kočišovej (7.B) a Danielovi Hažlinskému (8.A). Najlepšou recitátorkou  v próze sa stala Martina Švrčková (7.B).

    Víťazi školského kola obidvoch kategórií získali postup na okresné kolo, ktoré sa pre druhú kategóriu bude konať 25. marca 2024 a pre tretiu kategóriu 26. marca 2024 v priestoroch Podduklianskeho osvetového strediska vo Svidníku.

    Milí recitátori, želáme Vám veľa šťastia.

                                                                        PaedDr. PhDr. Jana Čubirková, PhD., MBA

     

  • Hviezdoslavov Kubín

    Dňa 21.2. a 22.2.2024 sa v Spojenej škole v Giraltovciach konala postupová súťaž umeleckého prednesu poézie a prózy v 1.kategórii pre žiakov 2.- 4. ročníka základných škôl. Hviezdoslavov Kubín je najstaršou a najprestížnejšou súťažou a zároveň vrcholným podujatím tohto druhu na Slovensku. Hlavným cieľom súťaže je nadobúdanie vedomostí, rozvíjanie nadania a umeleckoodborný rast jednotlivcov a kolektívov prostredníctvom poznávania, realizácie a prezentácie umeleckej tvorby v oblasti umeleckého prednesu, rozširovať a prehlbovať v súťažiacich literárne poznanie, tvorivosť, kultivovať ich jazyk, reč, zmysel pre rytmus, pestovať vzťah k slovu ako kultúrnej a umeleckej hodnote. Porota vyhľadávala tých najviac talentovaných a nadaných žiakov v oblasti umeleckého slova. V prednese poézie sa na 1. mieste umiestnila žiačka Sandra Mačová, na 2. mieste Mia Hudáková a na 3. mieste Liana Adamovová. Porota udelila aj Cenu poroty Márii Škovránovej. V próze obsadila 1. miesto Zoe Juhaščíková, 2. miesto Alžbeta Beáta Filová a 3. miesto Karin Capová. Dominika Chovancová získala Cenu poroty. Aktívni boli aj žiaci 1.ročníka, ktorí  sa do súťaže nesúťažne zapojili. Súťažiacim prajeme veľa šťastia v okresnom kole, ktoré sa uskutoční vo Svidníku v marci.

                                                                                                      Mgr. A. Šoltýsová

  • Pozvánka na Deň otvorených dverí

  • „MEDZI NAMI DIEVČATAMI“ – ČAS PREMIEN

    V piatok 23. februára 2024 sa opäť na našej škole konala bezplatná prednáška „Medzi nami dievčatami“, ktorá predtým bola dlhé roky realizovaná, ale počas Covidu pozastavená. Program bezplatne poskytuje školám spoločnosť Procter & Gamble. Lektorkou prednášky spoločnosti MP Education bola Ing. Zuzana Šutá. Prednáška predstavuje doplňujúcu aktivitu v rámci školského vzdelávacieho programu pre 6. a 7. ročník ZŠ pri realizácii jedného z cieľov vzdelávania – učiť žiakov aktívne rozvíjať a chrániť fyzické, duševné a sociálne zdravie a byť zaň aj zodpovední. Cieľom prednášky je umožniť dievčatám lepšie chápať fyzické a psychické zmeny, ktorými budú prechádzať alebo už prechádzajú a uvedomiť si, že tieto zmeny sú prirodzenou súčasťou ich vývoja. Taktiež umožniť dievčatám získať ucelené vedomosti o anatómii a fyziológii ľudského tela, osvojiť si správne názvoslovie rozmnožovacích orgánov, pochopiť súvislosti reprodukčného zdravia s budúcimi úlohami matky a otca a ponúknuť  dievčatám možnosti, ako v tomto období plnom zmien posilňovať zdravé sebavedomie. Dievčatám boli distribuované aj brožúrky „Vyrastať s LIKEAGIRL“, ktoré sú pre dievčatá sprievodcom na vzrušujúcej ceste premeny dievčaťa v ženu.

    Mgr. Radka Tkáčová

  • Navštívil nás Šaliansky Maťko...

    V Základnej škole na Budovateľskej ulici v Giraltovciach sa aj tento rok konalo okresné kolo recitačnej súťaže nazvanej Šaliansky Maťko Jozefa Cígera Hronského. Už tradične žiaci druhých až siedmych ročníkov v troch kategóriách súťažili v oblasti recitácie i rétoriky, v prezentovaní diel slovenských autorov. Toto recitačné podujatie vychádza z požiadaviek čitateľskej gramotnosti, ktorú odborníci charakterizujú ako schopnosť čítať a písať na takej úrovni, ktorá pomáha človeku dostatočne porozumieť všetkým typom textu a v akejkoľvek forme. V 21. storočí je spoločnosť založená na vedomostiach a neustále sa rozrastajúcich nových technológiách, ktoré určujú smerovanie pracovného trhu. Aj z uvedeného dôvodu je dôležitosť tohto podujatia nepopierateľná.

    V prvej kategórii, v ktorej súťažili žiaci druhého a tretieho ročníka, sa na prvom mieste umiestnila Viktória Maťašová (Súkromná ZŠ, Giraltovce). Druhé miesto si odniesla Adela Riznerová (ZŠ Komenského, Svidník) a tretie miesto patrí Nele Novotňakovej (Základná škola, Giraltovce). Cena poroty putovala Frederikovi Cupákovi (ZŠ Sovietskych hrdinov, Svidník).

    Druhú kategóriu reprezentovali žiaci štvrtého a piateho ročníka, v ktorej bol najlepší Pavol Lechman (Súkromná ZŠ, Giraltovce). Druhé miesto získala Diana Jachymovičová (ZŠ Komenského, Svidník) a na tretej priečke sa umiestnila Natália Cuperová (Spojená ZŠ, Svidník). Lea Labunová (ZŠ Karpatská, Svidník) získala Cenu poroty v tejto kategórii.

    Svoj recitačný talent predviedli šiestaci a siedmaci v tretej kategórii. Porotu najviac zaujala Zoe Hutňanová (Spojená ZŠ, Svidník), druhé miesto vybojoval Martin Maťaš (Súkromná ZŠ, Giraltovce) a tretie miesto patrí Jakubovi Majdovi (ZŠ Sovietskych hrdinov, Svidník). Cenu poroty získal Matej Zošák (Základná škola, Giraltovce).

    Víťazom blahoželáme a na krajskom kole recitačnej súťaže Šaliansky Maťko Jozefa Cígera Hronského, ktorá sa datuje už 29 rokov, im držíme palce.    

                                                                       PaedDr. PhDr. Jana Čubirková, PhD., MBA

  • Školské a okresné kolo Biologickej olympiády, kat. C a E

    Aj v tomto školskom roku sa žiaci ôsmeho ročníka zapojili do Biologickej olympiády v kat. C. Školské kolo sa konalo online 11. januára 2024.  V školskom kole sa umiestnila na 1. mieste žiačka Karolína Michňáková (8.A), 2. miesto získala Sofia Fiľakovská (8.A) a 3. miesto Simona Bosaková (8.B). Úspešnou riešiteľkou sa stala Linda Vašková (8.A). Z prvého a druhého miesta žiačky postúpili na okresné kolo. Súťažili v teoreticko-praktickej časti v obvodovom kole (okresy Stropkov a Svidník). Na 1. mieste v okresnom kole sa umiestnila žiačka Sofia Fiľakovská a postupuje na krajské kolo Biologickej olympiády, ktoré sa uskutoční dňa 18.03.2024 v Prešove.

    Vo februári sa konalo aj školské kolo Biologickej olympiády v kat. E, kde žiaci súťažili v dvoch odbornostiach botanika a zoológia. Na 1. mieste sa v školskom kole v odbornosti botanika umiestnila Juliana Majerová zo 7.A a na 2. mieste Tamara Augustínová (6.B). V odbornosti zoológia sa na 1. mieste umiestnila Sabína Bednárová zo 7.B. Všetky postupujú na okresné kolo, ktoré sa bude konať 11. apríla 2024 v Stropkove.

    Víťazkám blahoželáme a dievčatám prajeme veľa úspechov v okresnom kole kat. E a krajskom kole Biologickej olympiády kat. C.

    Mgr. Radka Tkáčová

  • Geografická olympiáda

    Geografická olympiáda je súťaž mladých geografov a geografiek vo veku od 8 do 19 rokov v mimoriadne zaujímavej oblasti - v geografii. V priebehu januára prebiehala aj v našej škole. Do súťaže sa zapojilo 30 žiakov, ktorí riešili geografické úlohy. Výsledky súťaže sú takéto:

    Kategória E (8. – 9. ročník)

    1. Daniel Imrich
    2. Cyril Ján Kollár
    3. Matúš Baláž

    Kategória F (6. – 7. ročník)

    1. Karin Kočišová
    2. Juliana Majerová
    3. Ela Vašková

    Kategória G (4. – 5. ročník)

    1. Slavomír Vancák
    2. Šimon Chovanec
    3. Sandra Mačová

    Víťazom súťaže srdečne blahoželáme a prajeme im veľa šťastia v okresnom kole.

    PhDr. Tatiana Majerová

  • VŠETKOVEDKO Veľký súboj o najmúdrejšieho medzi najbystrejšími

    28.november 2023 tisíce detí bojovalo v celoslovenskej súťaži o titul VŠETKOVEDKO. Je to súťaž, ktorá prepája všetky oblasti, s ktorými sa žiaci doteraz stretli: prvouku, vlastivedu, prírodovedu, slovenský jazyk a literatúru, matematiku, anglický jazyk, informatickú, dopravnú, hudobnú a výtvarnú výchovu.

    52 žiakov 1.- 4. ročníka našej školy si mohlo precvičiť svoje vedomosti, schopnosť čítať s porozumením, logické myslenie a správny úsudok....

    Najlepšie výsledky a titul Všetkovedko získalo:

    1.ročník /8611 súťažiacich/

                  Anna Zara Mitaľová – 3. miesto

                  Dorota Jurková – 3. miesto

                  Mária Suchaničová – 1. miesto

    2.ročník /9080 súťažiacich/

                Roman Varga – 19. miesto

                Ján Vavrek – 30. miesto

                Dominika Chovancová - 23. miesto

                Petra Chovancová – 16. miesto

                Vivien  Hrehová – 30. miesto

    3.ročník /7700 súťažiacich/

              Nela Novotňaková – 20. miesto

              Zoja Franková – 37. miesto

    4.ročník /6685 súťažiacich/

               Barbora Macáková – 42. miesto

               Boris Marcinek – 44. miesto

               Šimon Chovanec – 33. miesto

    Všetkým úspešným súťažiacim srdečne blahoželáme a tešíme sa na budúci rok.

                                                         

                                                                                           Mgr. Miroslava Oravcová

  • Bezpečne na internete

    Internet - technologický objav, bez ktorého by sme si v súčasnej dobe nedokázali predstaviť život. Sociálne siete a internet dnes predstavujú novodobý fenomén, ktorý má veľa pozitív, ale aj rezerv, dokonca až hrozieb. V dňoch od 6. – 9. februára 2024 sa na našej škole realizovali prednášky súvisiace s Dňom bezpečného internetu. Daného podujatia sa zúčastnili žiaci a žiačky ôsmych a deviatych ročníkov. Odbornú prednášku viedla pani kpt. Mgr. Sukeľová. Primárne pozornosť bola zameraná na témy: „Bezpečnosť na internete“ a „Nezdieľanie svojho súkromia na internete“. Je nesmierne dôležité, aby deti a mládež vedeli aj o negatívach, ktoré internet a sociálne siete obnášajú.

                                                              PaedDr. PhDr. Jana Čubirková, PhD., MBA

                                                                                výchovná poradkyňa

                                                             koordinátorka sociálno-patologických javov

                                                                              

  • Ypsilon

    Ypsilon – slovina je hra je zábavná súťaž pre žiakov základných škôl. Jej hlavným poslaním je popularizovať slovenský jazyk a literatúru ako vyučovací predmet a zábavnou formou motivovať žiakov k úspešnému riešeniu písomných testov a skúšok. V tomto školskom roku sa súťaže zúčastnilo 11660 žiakov a 392 škôl z celého Slovenska. Dokonca v poradí prvých 15-tich škôl s najvyššou priemernou % úspešnosťou v riešení úloh nad 50 do 80 súťažiacich sme skončili ako škola na krásnom deviatom mieste.

    Náš rodný jazyk je síce krásny, ale vie nás občas aj pekne potrápiť. To, že slovenčina môže byť hrou, dokazujú výsledky našich žiakov, ktorí sa tejto súťaže zúčastnili. Zastúpenie sme mali v kategóriách Y1 – Y9 a dosiahli sme vynikajúce bodové hodnotenia. Žiaci, ktorí v teste dosiahli min. 80%, si prevzali diplom s vyobrazenou zlatou medailou. Boli aj žiaci, ktorí test zvládli na 100% a patrí im krásna pochvala. Sú to žiaci: Eva Dvorská, Lea Juhaščiková, Tobias Šoltys, Peter Banga, Šimon Kovalčík, Timotej Tkáč, Šimon Kmec, Karolína Macáková, Ján Vavrek, Dominika Chovancová, Nela Novotňáková, Zoja Franková. Obrovskú pochvalu si zaslúžia aj žiaci, ktorí vo svojom teste urobili len jednu malú chybičku a ich úspešnosť bola 99%. Sú to žiaci: Alžbeta Beáta Filová, Radka Čorbová, Sara Mačová.

    Úspešným riešiteľom srdečne blahoželáme a dúfame, že o rok sa do tejto súťaže zapojíme opäť.

    PhDr. Tatiana Majerová

  • PROJEKT ĽUDSKÉ TELO

    K obdobiu zimy, ale aj iných ročných období patrí výskyt úrazov dospelých, ale aj detí. Neodmysliteľne s tým súvisí dôsledné dodržiavanie bezpečnostných opatrení. Z toho dôvodu som oslovila PhDr. Gabrielu Kuriplachovú, PhD.  z Fakulty zdravotníckych odborov Prešovskej univerzity v Prešove, ktorá prišla do našej školy zrealizovať projekt „Ľudské telo“ dňa 7.2.2024. Hlavným cieľom projektu v treťom a štvrtom ročníku bolo poukázať na dodržiavanie bezpečnosti a správnu techniku poskytnutia prvej pomoci pri úraze. V úvode hodiny si pozornosť žiakov získala rozprávaním rozprávky o potrebe dodržiavať bezpečnostné pravidlá počas celého dňa nielen na vyučovaní, ale aj doma. Ilustračnými obrázkami priblížila hlavné postavy rozprávky a ich činnosti. Informovala žiakov o vybavení ambulancie a lekárničky spôsobom pripravených modulov. Formou riadeného rozhovoru nabádala žiakov k uvažovaniu,  čo spôsobuje ľuďom najčastejšie úrazy. Priamou prácou pri nalepovaní obrázkov na tabuľu sa presvedčila o správnom pochopení spôsobenia úrazov. Zaujímavo ukázala správnu techniku viazania trojrohej šatky.  V závere hodiny čakalo žiakov prekvapenie, vypracovať pracovný list, ktorý jej poslúžil ako spätná väzba pri pochopení danej témy. Spoločne sme sa poďakovali pani doktorke potleskom za zaujímavú hodinu.

    Mgr. Anna Šoltýsová

  • Voľby členov do Rady školy pri Spojenej škole, Dukelská 26/30, Giraltovce

    Riaditeľstvo školy Vám oznamuje, že v súlade s ustanovením § 25 ods. 12 zákona č. 596/2003 Z. z. o štátnej správe v školstve a školskej samospráve v znení neskorších predpisov a o zmene a doplnení niektorých zákonov končí funkčné obdobie orgánu školskej samosprávy.

     

    V zmysle uvedeného riaditeľ školy vyzýva na voľby členov do Rady školy pri Spojenej škole, Dukelská 26/30, Giraltovce.

         Termíny volieb budú nasledovné:

    • zástupcovia rodičov - budova základnej školy /1.- 4., 8. a 9. ročník, špec.tr./                                                           19.02.2024 v kmeňových triedach a vo vestibule školy od 7.00 do 17.00 hod.;
    • zástupcovia rodičov - budova  gymnázia /5.,6.,7. ročník a gymnázium/                                                                   20.02.2024 v kmeňových triedach a vo vestibule školy od 7.00 do 17.00 hod.;
    • pedagogickí zamestnanci organizačnej zložky – základná škola                                                                             21.02.2024 o 14.00 hod. v miestnosti IX.B;
    • pedagogickí zamestnanci organizačnej zložky – gymnázium                                                                                   21.02.2024 o 9.30 hod. v zborovni;
    • nepedagogickí zamestnanci školy                                                                                                                              22.02.2024 o 15.00 hod. v sídle spojenej školy, v miestnosti č. 6 (SJL).

     

         V termíne do 15.02.2024 (t.j. štvrtok) do 15.00 hod. je potrebné doručiť písomný súhlas s kandidatúrou (zverejnený na webovom sídle oboch organizačných zložiek a prístupný aj na sekretariáte oboch organizačných zložiek) za jednotlivé kategórie na sekretariát Spojenej školy, Dukelská 26/30, Giraltovce, v uzatvorenej obálke s označením „Voľby do rady školy“ .

     

                                                                                                                                  Mgr. Róbert Mihalenko

                                                                                                                                            riaditeľ školy

  • Najkrajší betlehem 2023

    Naše žiačky úspešné na medzinárodnej súťaži. Podduklianske osvetové stredisko vo Svidníku v decembri vyhodnotilo súťaž Najkrajší betlehem 2023. Víťažný betlehem K. Kočišovej a S. Balinovej putoval na medzinárodnú výstavu do Poľského mesta Dukla, kde sa 8.1.2024 uskutočnilo vyhodnotenie. Vianočný betlehem našich žiačok porotu zaujal, za čo získali čestné uznanie ako aj vecné ceny. Oceneným žiačkam blahoželáme a prajeme im veľa inšpirácie pri ďalšom tvorení.

strana:

Novinky

Kontakt

  • Základná škola
    Budovateľská 164/4, 087 01 Giraltovce
  • Sekretariát: 0903 64 55 75, 054/7322207

    Školská jedáleň: 0903 645 247

Fotogaléria